Ovi auki! - sisään ja ulos

KYL ja Psaldo yhdistävät voimansa la 24.3. klo 17:00 ja järjestävät yhteiskonsertin Helsingin Konservatorion konserttisalissa (Ruoholahdentori 6, 00180 Helsinki). 

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajissa tapahtui vuodenvaihteessa kuoron lähihistorian suurin muutos, kun KYL:ia 20 vuotta johtanut Matti Apajalahti päätti ansiokkaan johtajakautensa ja siirsi vastuun kuorosta 25-vuotiaalle huippulahjakkaalle Visa Yrjölälle. Apajalahti jatkaa KYL:n kanssa paljon yhteistyötä tekevän akateemisen mieskuoro Psaldon johtamista.

Tämä konsertti on Visa Yrjölän debyytti Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien johdossa. KYL ja Psaldo esiintyvät sekä erikseen että yhdessä molempien johtajien johdolla, joten tiedossa on melkoinen mieskuoromusiikki-iloittelu! Ohjelmassa on mm. Toivo Kuulan, Einojuhani Rautavaaran, Veljo Tormisin ja Ko Matsushitan upeita mieskuoroteoksia.

Liput 20/10€ Tiketistä (https://www.tiketti.fi/Ovi-auki-Sisaan-ja-ulos-Helsingin-Konservatorio-Helsinki-lippuja/52300) tai ovelta.